Helgen 17. og 18 august ble det i hele Norges land arrangert lag-NM for seniorer. Kongsberg stilt med 3 lag. 

Damelaget spilte 2. divisjon i Hakadal. Damene spilte alle bra på lørdag, under vanskelige og våte forhold, og lå an til 5. plass. Etter 5 og en halv time, spillende på hull 16 og 17 ble runden dessverre annulert. Søndag ble det litt flere slag for alle, med totalt 315 tellende slag og siste plass. Det var 4 slag mer enn Byåsen på plassen over. Vinneren ble Grønmo, med 263 slag. Neste år blir det 3. divisjon på damene.  
Blide damer i regn og sol: Anne-Lise Mathisen, Brit T Kitson, Ingunn Kolberg og Merete H Gulbrandsen.

Herrer 1 spilte også på Hakadal i 2 div. og gjorde også en god innsats i helgen. Gutta fikk også sin lørdagsrunde annullert. Dette fikk stor innvirkning. Lørdag spilte de bra og vi hadde totalscore på +7. Dette ville gitt 3 plass etter dag en hvis de lagene hadde fullført. Søndag var været mye bedre og banen hadde faktisk tørket opp godt. Gutta fortsatte det bra spillet bra og endte på 4 plass, 6 slag bak vinnerne. Det var utfordrende med 11 på stimpen og en del vanskelige pinneplasseringer. På laget spilte Roar Foss, Vidar Esperum, Roy Arne Klevstad og Per Gunnar Kristoffersen.

Herrer 2 i 3 div på Asker golfklubb. Laget ledet etter en heroisk innsats i regnværet på lørdag, og fulgte opp med med god innsats i søndag også. Gutta dro i land en bra 3. plass
På laget spilte: Eirik Hansen, Finn Aksel Olsen, Morten Lia og lagkaptein Rolf Andersen.
På bildet ser dere Kaptein Rolf ro i land en lang to putt på siste hullet til en flott 83 runde.

På Grini Golfklubb deltok vår flott junior Anderas Cornelius Saatvedt på Narvesen tour. Han stilte i klassen 9-12 år. 
© Kongsberg Golfbane 2020